Turgut’a Ziyaretçi Akını


31 Mayıs 2024
Okuma : 352


Silifke Belediye Başkanlığı görevini devraldıktan sonra tebrik ziyaretlerini kabul eden Başkan Mustafa Turgut’a, kent merkezi ve mahallelerden ziyaretçiler gelmeye devam ediyor.
Silifke Belediye Başkanı Op. Dr. Mustafa Turgut, şehir protokolünün yanı sıra, sivil toplum kuruluşları, odalar, dernekler, teşkilatlar ve vatandaşlar tarafından ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri kapsamında adeta ziyaretçi akınına uğruyor.
Yerel yönetim hizmetlerini gönül belediyeciliği anlayışıyla yürüten Başkan Dr. Mustafa Turgut, kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile istişareler gerçekleştirerek, ortak aklı ön planda tutmaya devam ediyor. Kent merkezi ve kırsal mahallelerde hummalı bir çalışma başlattıklarını, mahallelerin eksiklikleri konusunda ivedi çözüm ürettiklerini ifade eden Başkan Turgut, ‘Daha önceki dönemimizde olduğu gibi bu dönemde de gönül belediyeciliği ve kucaklayıcı hizmet anlayışımız ile halkımıza en iyi hizmeti sunmanın gayretini gösteriyoruz. Bu sayede belediye çalışmalarımızı gerçekleştirirken, ortak akıl ve sorunlara kalıcı çözüm üretmeyi planlıyoruz.
Bizleri her zaman yalnız bırakmayan ziyaretçilerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ederim. El ele, omuz omuza uyum kültürü ve ortak akıl ile Silifke’mize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Silifke’nin herkesin etrafında birleşmesi gereken ortak bir değer olduğunu sözlerine ekleyen Turgut, vatandaşlara gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı ayrıca teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir