Silifke Adliyesinde veda.


04 Temmuz 2024
Okuma : 924

Silifke Adliyesinde veda programı düzenlendi

Silifke Adliyesinde görev yapmakta iken Hâkimler ve Savcılar Kurulunun yaz kararnamesi ile başka adliyelere atanan Cumhuriyet Başsavcısı, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, Cumhuriyet savcısı ve hâkimlere veda programı düzenlendi.

Kararname kapsamında Silifke Adliyesinden Cumhuriyet Başsavcısı Selman ESKİLER, Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat KORKMAZ’ın yanı sıra 4 Cumhuriyet savcısı ve 4 hâkim ayrılırken yerlerine 1 Cumhuriyet Başsavcısı, 1 Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı ile 4 Cumhuriyet savcısı ve 2 hâkim atandı.

Cumhuriyet Başsavcısı Selman ESKİLER konuşmasında “Silifke’de görev yapan tüm mesai arkadaşlarımız ile birlikte burada bulunduğumuz süre zarfında tarafımıza tevdi edilen görevin ağırlığının bilinci, ve sorumluluğuyla hareket ettik. Adaletin teminatı olan yasaları en iyi şekilde uygulamak için gece gündüz demeden çalıştık. Her zaman hakkaniyetli ve tarafsız bir şekilde davranmaya gayret gösterdik. Bu vesile ile bu süreçte birlikte çalıştığımız tüm mesai arkadaşlarıma özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ederim. Kararname kapsamında görev yerleri değişen tüm meslektaşlarımın yeni görev yerlerinin hayırlı uğurlu olmasını dilerim.” dedi

Programa Cumhuriyet Başsavcısı Selman ESKİLER, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ferhat KORKMAZ, Anamur Cumhuriyet Başsavcısı Meriç DEDE, Cumhuriyet savcıları ve hâkimler ile İlçe Kaymakamı Abdullah ARSLANER, Belediye Başkanı Mustafa TURGUT, Baro Temsilcisi Avukat Onur İSLİM, Mersin Üniversitesi Silifke Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhammet SAYGIN, İlçe Emniyet Müdürü İsmail PETEK, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kemal BALCI, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin KAYNAR ile ilçe kurum ve daire amirleri katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir