Turgut, Halkını coşturdu.


24 Temmuz 2024
Okuma : 1.663

Yaparsa Mustafa’Turgut, yapar,
ABİDİN KAYA VE ORKESTRASI COŞTURDU

Silifke Belediyesi tarafından Göksu Parkı’nda düzenlenen Mini Yaz Konserleri kapsamında, Abidin Kaya ve Orkestrası sahne aldı. Kaya ve orkestrası, Silifkelilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.
Sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerle yaz mevsiminin doya doya yaşandığı Silifke’de, ilçenin genç ve yetenekli sanatçıları sahne almaya devam ediyor.
Mini Yaz Konseri kapsamında sahne alan Abidin Kaya ve orkestrası, enerjik performansları ve etkileyici sahne şovları ile Silifkelilere unutulmaz dakikalar yaşattı.
Abidin Kaya, şarkıları ve kemanıyla Silifkelileri coşturdu
Hayranlarını büyüleyen ve coşturan Abidin Kaya, konser süresince her yaş grubuna hitap eden şarkıları ve farklı müzik türlerini ustalıkla harmanlayarak, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Göksu Nehri manzarası eşliğinde herkesin hep bir ağızdan şarkı söylediği ve eğlenceli dakikalar geçirdiği konserde, Abidin Kaya ve orkestrasının sergilediği performans izleyicilerinden tam not aldı.
Büyükten küçüğe herkes dans ederek, oyunlar oynadı
Göksu Parkı’nda düzenlenen Mini Yaz Konserlerine katılan Canan Kara ve ailesi, konseri çok beğendiğini belirterek, ‘Abidin Kaya ve orkestrasının konserine ilk defa geldik ama çok memnun kaldık. Çok eğlendik. Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür ediyoruz’ dedi.
Abidin Kaya hayranlarından Çağla Duman ise ‘Silifke’de yaşıyoruz. Her yaz döneminde belediyemizin düzenlediği festivaller ve sosyal etkinlikler çok güzel. Bu yıl festival öncesi belediyemizin düzenlediği Mini Yaz Konserlerini çok beğendik. Ailemizle keyifli ve güzel bir akşam geçirdik. Silifke Festivalini ve sanatçılarımızı merakla bekliyoruz. Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a bu güzel etkinlikler için teşekkür ediyoruz’ diye konuştu.
Başkan Turgut: ‘Vatandaşlarımız yaz boyunca müzik ve sanata doyacak’
Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, yaz mevsimi süresince müzik ve sanat etkinliklerinin devam edeceğini ifade ederek, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklere ayrıca önem verdiklerini belirtti.
Başkan Turgut, 1-6 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali’ni gerçekleştireceklerini açıklayarak, ‘Silifke Belediyesi olarak sanata, spora, sosyal ve kültürel etkinliklere her zaman önem veren bir belediye olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Festivalimiz öncesinde Mini Yaz Konserleri kapsamında düzenlediğimiz bu akşamki etkinlikte ise Abidin Kaya ve orkestrası sahne alarak, Silifkelilere güzel bir gece yaşattı. Emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz’ dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir